In het geval de cover en de titel niet overeenkomen, dan geldt de titel!

Tell your friends about this item:

Your price
DKK 149,95
Expected delivery time
2-3 werkdagen

Our customers say:


Also available as:

LP/DVD × 3 DKK 179,95

Sange til Drømmescenariet

Sebastian


Beskrivelse

En af Danmarks største sangskrivere er klar med sit 30. studiealbum!

Sange til Drømmescenariet er en musikalsk og indholdsrig rejse i fantasien, med mange lag! Et album, der både afsøger det enkle og det svære i livet. Hvornår er noget drøm og hvornår er det virkeligt? Et tema, der løber som en rød tråd igennem mange af Sebastians værker - helt tilbage til gennembrudsalbummet, Den store flugt fra 1972, Sebastians første dansksprogede album.

Med Sange til Drømmescenariet udgiver Sebastian sit 30. album - intet mindre! Og i en hurtig, global og skræmmende tid er han mere relevant end nogensinde for både fans, musikelskere og den danske befolkning som helhed.

Albummet indeholder 12 sange med tekst og musik af Sebastian. Indspillet med en håndfuld af de bedste og mest erfarne musikere flere af dem har Sebastian haft et mangeårigt samarbejde med. Albummet er skabt i Soundscape studiet med Michael Friis og Sebastian som producere og med en af vores mest kompetente lydteknikere, Louise Nipper, ved knapperne. Hun har ligeledes stået for mix af albummet sammen med Sebastian.

MUSIKERE:

Michael Friis - bas

Klaus Menzer - trommer og perc

Nils Henriksen - el guit

Perry Stenbeck - guit og div. strengeinstrumenter

Gustaf Ljungren - guit og div. blæsere og strengeinstrumenter Steen Rasmussen - keyboard

Denne udgave indeholder, udover CD-udgaven af albummet, også en DVD med en 53 minutter lang dokumentar om skabelsen af albummet!

Item details

Media CD/DVD   (CD og DVD)
Release date 08/09-2017
EAN/UPC 7332181073966
Weight (estimated) 100 gram